Σχετικά με μας:

Βιογραφικό


   Ονομάζομαι Παρασκευή Καραγιαννάκη. Είμαι κάτοχος άδειας διδασκαλίας Αγγλικών από το 1990 και μεταπτυχιακού “Diploma of English Studies from University of Cambridge”. Διδάσκω Αγγλικά σε όλα τα επίπεδα και για όλα τα πτυχία: STARTERS, MOVERS, FLYERS, KET, PET, ΕCCE, FCE, Cambridge & Michigan Proficiency,TOEIC, IELTS, TOEFL και κρατικού πτυχίου.
   Διαθέτω πολυετή πείρα σε φροντιστηριακή εκπαίδευση, καθώς και σε ιδιαίτερα μαθήματα, με πολλές επιτυχίες μαθητών μου σε πτυχία.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για τις μαθησιακές δυσκολίες και τη συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού. Έχω διδάξει παιδιά με ΔΕΠΥ και επιδιώκω ένα μάθημα ευχάριστο και πρωτότυπο, που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και δυνατότητες του κάθε μαθητή.  

   Οικογενειακή κατάσταση:  είμαι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού, [φοιτητή Πανεπιστημίου].

Πληροφορίες για το μάθημα

  Στόχος μου είναι τα παιδιά εκτός από το να γράφουν και να διαβάζουν, να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα και κουλτούρα.

  Όσον αφορά τους ενήλικες, προσαρμόζω τον τρόπο διδασκαλίας ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν, ώστε να πετύχουν το στόχο τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
   Τα μαθήματα θα συνοδεύονται από δωρεάν extra υλικό, όπως φωτοτυπίες, cds, newspapers and novels
   Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να παρέχεται βοήθεια για τα μαθήματα του ελληνικού σχολείου στους μαθητές των μικρότερων επιπέδων.            
   Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης της ύλης μιας χρονιάς, με εντατικά μαθήματα (και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού), σε 4 μήνες.

  Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο μου:  Κ. Ηλιούπολη, πλησίον σταθμού Μετρό Αλίμου.

   Τιμή από 12Ε και διαμορφώνεται ανάλογα με το επίπεδο, ενώ γίνονται προσφορές σε αδέρφια και γκρούπ .